Sunday, October 30, 2011

Cuti Pertengahan Sem 1

waaa.. mungkin sebab byk masalah, xrasa masa tu berlari.. yup.. minggu depan sy pulang rumah.. yes! hehe.. pecah rekod sy, 8 minggu xbalik rumah.. sy mendaftar 7 Sep yg lepas utk kos Civil eng. di sini, UTHM.. mm.. cuti 1 minggu ja pun.. sy balik 6 Nov ni, flight pukul...... eh, over excited.. hehe.. tp petang la.. means, sy Raya Haji di 2 tempat, pagi di sini, malam di rumah..


wuu~ pa bleh wat.. sengaja tempah tiket lambat sket.. takut da pa2 aktiviti u saat2 akhir.. n.. memang betul ada.. patutnya, da bleh balik petang 3Nov.. tapi tetiba plak ujian Eng. Maths yg tertunda beberapa kali tu jatuh pada 4Nov.. ptg kalo xsalah.. pa lg, ada la kehangusan tiket berlaku di situ.. ada yg cakap, test tu dibuat 2 sesi, ada pla yg cakap tu utk klas2 n kes2 tertentu jak.. huh.. dulu di matriks kes gini mmg pernah jadi.. di matriks dulu, matriks di Labuan kan.. xda jambatan yek, dari Labuan ke Menumbok (Sabah).. haha.. jd, sama da nek feri, bot laju, or kapal terbang jak.. jd, tu la, da sedia awal2, mental n fizikal, utk sebarang kemungkinan.. kui3...

oh ya.. 5Nov sy n senior dari Sabah (sgt membantu kakak ni), n kwn kakak tu akan bertolak dari Batu Pahat ke Larkin.. then sampai sana, mgkin nek bas lagi pegi Lapangan Terbang Senai.. dorang flight pagi 6 Nov, sy petang 6 Nov.. so, mgkin sy di sana, pusing2 ka (sebab tengok macam banyak jak kedai di airport tu)..







hee.. orait la.. da kerajinan, sy tulis lg.. tu jak la utk kali ni..

p/s: ma, nanti sy pulang, masak dulu nasi lemak, pastu sy mau buat popiah.. kalo dpt, buat jugak karipap kentang.. huhu..

2 comments:

windi October 31, 2011 at 12:35 AM  

p/s: saya pon mo ikut makan nasi lemak...bole ka..hihi..

Kak Imun October 31, 2011 at 10:23 AM  

Hahaha..... tiba2 ada yg nak join, yahuuuu...masak nasi lemak, popiah dan karipap kentang. Dapat habis ka semua ni, hahaha.......

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP