Sunday, December 11, 2011

huh~

hadoi.. napa sy bosan aa? macam xda feeling sy sekarang.. tau jugak, ada lagi keja belum siap.. tapi, serius, langsung xda mood mau buat.. mungkin.. rindu suda.. tengok bukit yang jauh, warna biru.. tengok Gunung Kinabalu.. sawah padi terbentang luas.. jalan KK, walaupun xbeli banyak benda, tapi dapat tengok laut.. bosan suda sy beli makan makanan kafe.. T-Tmasa2 gini la, ingat balik kenangan di matriks.. well, sebenarnya sy memang slalu duduk bilik, tp xpernah sebosan ini~ wuu.. ingat lg, room mate dari S'wak Genevieve (Gen) tanya, "Faz, kamu x bosan ka duduk bilik?" hehe.. masa tu, ntah napa xrasa gini.. mungkin sebab ada aim, balik rumah tiap hujung bulan.. kui3.. but now.. sy.. sy.... T-T.. ingat balik, Gen slalu cerita pasal rumah, aktiviti kluarga, cara masak beberapa makanan kaum dia.. best betul dengar cerita dia.. oh ya, Gen ni orang Bidayuh..time2 dekat exam mcm ni, mesti room mate duduk dkt meja, blajar dari pagi sampai tengah malam.. kadang2 sampai 2, 3 pagi gitu.. n sangat fokus.. hmm.. n miss jugak kumpulan tutorial sy.. walaupun sy xbanyak cakap, tp suka ngan psekitaran klas tu.. H2T11......

huh.. oklah.. sampai tu jak.. nanti cerita lagi.. orait, till we meet again, tata titi tutu~

2 comments:

windi December 25, 2011 at 11:32 AM  

teda mood bah tu jilah..besalah tu...kdg2 bila stress rasa mcm tu jugak..ko limpang2 dulu pastu dengar2 lagu best..tido..bila bangun nanti oklah tu..hehe

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP